Nool.hu podcast

2024.05.29. 19:04

Fontos-e az önszeretet? – erről kérdeztük a nógrádi mentálhigiénés segítőt (podcast)

Vajon szeretjük magunkat eléggé, s vajon sikerült elfogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk? Talán nem is gondolnánk, mennyire komoly károkat okozhatunk magunknak mindezek hiányában...

Angyal Eszter

Miért olyan nehéz elfogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk? Önző vagy, ha magadra figyelsz? Miért káros az önbizalomhiány? S mi van akkor, ha valaki átesik a ló másik oldalára és túlzott önimádatot érez? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük a válaszokat portálunk rendszeres vendégével, a mohorai származású Bógár Zsolt teológus, mentálhigiénés segítővel.

Bógár Zsolt mentálhigiénés szakembert kérdeztük az önelfogadás fontosságáról
Bógár Zsolt mentálhigiénés segítőt kérdeztük az önelfogadás fontosságáról
Fotó: Szabó Péter / Forrás: Nool archívum

Önmagunk elfogadása, a saját lényünkkel való harmónia megélése bizony számos pozitív hatással van az életünkre, míg mindezek hiányában megannyi kárt teszünk magunknak. Éppen ezért is lenne annyira fontos megtalálni a helyes utat önmagunkhoz, így aztán az életünkben előforduló akadályok is könnyedebben legyőzhetők lennének. Tartsanak velünk, és hallgassák meg, hogyan vélekedik minderről Bógár Zsolt:

Bógár Zsolttal készült korábbi beszélgetéseinket az alábbiakban találjátok:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában