Nool.hu podcast

2023.11.22. 17:30

Széthúzás helyett fogjunk össze családon belül – javasolja a nógrádi mentálhigiénés segítő (podcast)

Családi kapcsolatainkban megannyi sarkalatos ponttal kell szembenéznünk, legyen szó anyagi, munkahelyi, vagy épp önértékelésből fakadó problémákról. Bógár Zsolttal a megoldások után kutattunk beszélgetésünk során...

Angyal Eszter

Bógár Zsolt rávilágított a család-munkahely közötti konfliktusforrások megoldásának lehetőségeire

Forrás: Nool

Fotó: Szabó Péter

Családon belül bizony számos problémával meg kell küzdenünk a hétköznapokban, azonban nem mindegy, hogy hogyan állunk hozzá. A megoldásra, vagy az eltussolásra, elnyomásra törekszünk, esetleg egymásban keressük kizárólag a hibát?! A megfelelő kommunikáció átlendít a nehézségeken, minden probléma megoldható általa. Egy a lényeg, ne széthúzzunk, hanem sokkal inkább karolkozzunk össze – javasolja Bógár Zsolt mentálhigiénés segítő.

A mohorai származású, s a salgótarjáni főplébánia-templomban egykor papként szolgáló Zsolti atya a család-munkahely közötti egyensúlyról, az anyagi problémák és különbözőségek megéléről, továbbá az önbecsülés és az önértékelés hiányának, illetve a testképzavaroknak az életünkre gyakorolt negatív hatásairól is beszélt a Hír FM és a Nool.hu közös műsorában. Érdemes meghallgatni a vele készült beszélgetést:

Bógár Zsolttal korábban családi hátterünk lelki egészségünkre való kihatásáról is beszélgettünk: 

A gyászfeldolgozás kapcsán készült beszélgetésünk az alábbiakban hallgatható vissza:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában