Nool.hu podcast

2024.02.03. 11:25

Milyen a jó szülő? – a nógrádi mentálhigiénéssel kerestük a kérdésre a választ (podcast)

Szigorú, engedékeny, következetes, laza, vagy barátként funkcionáló? Vajon mi vagy ki dönti azt el, hogy mitől lesz "jó" egy szülő?! Bógár Zsolt mentálhigiénés segítővel beszélgettünk a téma kapcsán.

Angyal Eszter

Bógár Zsoltot ezúttal arról faggattuk, hogy mitől lesz "jó" egy szülő

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

Édesanyák és édesapák sokszor rendkívül sokat emésztik magukat azon, hogy hogyan válhatnának a gyermekük számára a legjobb szülővé. Természetesen erre nincs bevált recept, hisz mindannyian máshogy működünk, máshogy reagálunk, másképp fogadunk be bizonyos dolgokat. Egy dolog azonban biztos: egy gyermeknek sem a tökéletes szülőre van szüksége, épp elég, ha „elég jó” a szülője, nevelője.

De hogy mitől is lesz valaki elég jó, mik a legfontosabb feladataink szülőként, hogyan tehetjük gyermekünkkel a kapcsolatunkat jól működővé, mindezekről szó volt csütörtök reggel a Hír FM salgótarjáni frekvenciáján, az FM 99.3 MHz-en, ahol a mohorai származású, ám salgótarjáni kötődéssel is rendelkező Bógár Zsolt mentálhigiénés segítő volt a műsor vendége.

Bógár Zsolttal készült korábbi beszélgetéseinket az alábbiakban találjátok:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában