Celebmustra

2024.03.03. 19:58

Kukkolás, sértegetés és halálos fenyegetés – ez történt a nógrádi celebekkel ezen a héten

Összegyűjtöttük, mi minden történt a nógrádi celebekkel a héten.

Nool.hu

Megdöbbentő esetről számolt be a bátonyterenyei származású modell, akit egy családi utazás alatt ért nagyon kellemetlen meglepetés.

Sebestyén Balázs azzal viccelődött, hogy a balassagyarmatiak nem értik meg új Rádió1-es kollégájuk, Ráskó Eszter stand up-előadását.

Gáspár Győző kisebbik lánya, Virág is sokáig küzdött súlyproblémákkal, de a nővérével, Evelinnel együtt mára már a legszexibb fiatal celebeknek számítanak.

Szolnoki Péter nemrégiben a Szerencsekerékben mérettette meg magát két hölgy társaságában. Az énekes nem várt „bókot” kapott, amiről kiderült, inkább bántás.

Nem érzi jól magát a bőrében a nógrádi showman, és most (újra) elérkezettnek látja az időt, hogy (újra) drasztikusan változtasson életmódján.

A Fekete Vonatból ismert Beat ismét élő videóban őrjöngött, az utcákat járta, hogy elkapja a fiát – akit halálosan meg is fenyegetett.

Pindroch Csaba salgótarjáni színművész volt a Szécsényi Polgári Esték című programsorozat vendége a napokban. A színész nagy érdeklődés mellett mesélt pályafutásáról, valamint nógrádi származásáról is.

A fővárosban megrendezett konyhakiállításon ízlelhették meg Bea asszony főztjét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában