Túlsúly

2024.02.29. 16:57

Durva számot mutatott Gáspár Győző alatt a mérleg

Nem érzi jól magát a bőrében a nógrádi showman, és most (újra) elérkezettnek látja az időt, hogy (újra) drasztikusan változtasson életmódján.

Nool.hu

A nógrádmegyeri showman saját bevallása szerint is roppant hiú és nagyon kényes a külsejére. Ezért is viseli nehezen azt, ahogy élete jelentős részében túlsúllyal kellett küszködnie – írja a Ripost.

Öt évvel ezelőtt vették ki a gyomorgyűrűjét, és most már a második emeletre is csak lihegve tud feljutni. Győző kissé félve mutatta meg nemrég az Instagram-oldalán, ahogy a mérleg 117 kilónál áll meg alatta, majd bejelentette, most jött el az ideje a változtatásnak.

117 kiló!!! Mi van? Most újra olyan vagyok, mint akit egyenesen a vágóhídra is vihetnének. Szörnyen érzem magam a bőrömben, a gyönyörű fellépő ruháim sem jók rám már, legtöbbször csak melegítőben járok, mert abban érzem magam kevésbé kötözött sonkának. Most hoztam egy döntést, annyi mindent leküzdöttem már, most megpróbálok mindenféle orvosi beavatkozás nélkül lefogyni! Gyomorgyűrű és műtét szóba sem jöhet! Betöltöttem az 50-et, itt az ideje az egészségemmel is foglalkoznom! Hamarosan jelentkezem újra, az eredményekkel! Addig jöhetnek tippek, történetek: Nektek hogy sikerült lefogyni?

– tette fel a kérdést bejegyzése végén Gáspár Győző.

A követőtábora nem is hagyta őt cserben: hamarosan sok hasznos tipp érkezett a kommentszekcióba.

Egészséges életmód, kalóriadeficit, mozgás, megfelelő mennyiségű napi folyadékbevitel, ez az, ami segít! Beavatkozás nélkül, persze.

– javasolta az egyik rajongó, és a többi kommentben is hasonló javaslatokkal álltak elő a showman követői.

Persze az is lehet, hogy a mostani kirohanás egy jól felépített marketingkampány része, és hamarosan előkerül majd egy új „csodaszer”, ami látványos fogyást ígér. Pár hete feleségénél, Bea asszony posztjában is előkerült egy étrend-kiegészítő kapszula, ami sok rajongónál ki is verte a biztosítékot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!