Polgári Esték

2024.03.02. 16:52

Pindroch Csaba a Benczúr-kúriában idézte fel nógrádi emlékeit

Pindroch Csaba salgótarjáni színművész volt a Szécsényi Polgári Esték című programsorozat vendége a napokban. A színész nagy érdeklődés mellett mesélt pályafutásáról, valamint nógrádi származásáról is.

Palchuber Kinga

Pindroch Csaba a Benczúr-kúriában Bagó József jegyző vendége volt

Forrás: Facebook/Bagó József

Bagó József, Nógrád vármegye jegyzője Facebook-oldalán számolt be arról, hogy minap Pindroch Csabával beszélgetett a Szécsényi Polgári Esték című programsorozat keretében. Az eseménynek a nemrégiben felújított Benczúr-kúria adott otthont, melynek belső tere szép számban megtelt érdeklődőkkel.

„Egy különlegesen jó hangulatú beszélgetést hallhattunk. Csaba közvetlen, hiteles ember, kiváló színész és szerető családapa, aki erősen őrzi nógrádi identitását. Megtudhattuk tőle, hogy a karrierben szerinte nem a szerencse vezet a siker felé, hanem jól megragadható pillanatok vannak. Emiatt mindig a maximumon kell teljesíteni, mert sosem lehet tudni, mikor jön el egy olyan pillanat, amellyel érdemes élni” – idézte fel az este pillanatait a jegyző, hozzátéve: Pindroch Csaba emellett mesélt karancskeszi emlékeiről, családjáról és a hit fontosságáról is.

Az eseményről Balla Mihály, Nyugat-Nógrád országgyűlési képviselője is beszámolt, aki hallgatóként is remekül érezte magát az előadáson. A posztok tanulsága szerint öröm volt hallgatni azt, ahogyan Pindroch Csaba nosztalgiától fűtve felidézte nógrádi emlékeit, s a művészből áradó hazaszeretet is példaértékű lehet mindenki számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!