Rádió

2024.02.26. 17:13

Sebestyén Balázs szerint Nógrádban fél gőz is elég, úgysem értik... (hallgasd meg!)

Sebestyén Balázs azzal viccelődött, hogy a balassagyarmatiak nem értik meg új Rádió1-es kollégájuk, Ráskó Eszter stand up-előadását.

Lukács Zsófia

Ma este Balassagyarmaton lép színpadra Sebestyén Balázs új műsorvezetőtársa, Ráskó Eszter

Fotó: Ráskó Eszter Facebook-oldala

„Oda fél gőz is elég, úgysem értik, nem?” – fogalmazott Sebestyén Balázs a Rádió1 reggeli műsorában utalva az újdonsült műsorvezető, Ráskó Eszter balassagyarmati fellépésére. Mint ismert, a népszerű humorista váltotta Vadon Janit a Balázsék című reggeli rádióműsorban.

Ráskó Eszter új, reggeli munkaköre mellett a stand uppal sem hagyott fel, ma este például Nyugat-Nógrádban lép fel önálló estjével. Amikor a rádió reggeli adásában ez szóba került, Sebestyén Balázs azzal viccelődött, hogy Ráskó Eszter akár másnaposan is színpadra állhat, mert a balassagyarmatiak úgysem értik meg.

„Az az a része az országnak, ahol egy kicsit nehezebben… Hol is van ez a Balassagyarmat? Lehozod hetven százalékkal” – mondta Sebestyén Balázs, hozzátéve persze, hogy csak viccelődik.

Műsorvezető társuk, Rákóczi Feri felvetette, hogy szólni kellene a balassagyarmatiaknak, hogy nem lesz jó az előadás. Azonban Ráskó Eszter mindenkit megnyugtatott, hogy edzeni és aludni is fog a fellépése előtt, így teljesen felkészülten érkezik az Ipoly-parti városba.

A Ráskó Eszter balassagyarmati fellépéséről szóló műsorrész – és Sebestyén Balázs viccesnek szánt beszólása – a Rádió1 Youtube-csatornájára is felkerült!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!