Felháborító

2024.02.26. 16:58

Döbbenet: Görög Zitát rejtett kamerán kukkolták egy londoni szálláshelyen

Megdöbbentő esetről számolt be a bátonyterenyei származású modell, akit egy családi utazás alatt ért nagyon kellemetlen meglepetés.

Nool.hu

Zita megfogadta, hogy soha többé nem utazik az ismert szállásfoglaló oldalon keresztül, mert többé nem tud megbízni az ottani szállásadókban. Ahogy a Blikk nyomán az Origo is megírta: a modell Londonba foglalt egy szállást, ami nem teljesen olyan volt, mint amilyennek a szállásfoglaló oldalon látszott.

Nagyon fura volt, hiszen ez előtte nem volt jelezve sehol a foglalási oldalon, de ott álltam a három gyerekkel, csomagokkal, és úgy voltam vele, hogy jó, akkor odaadom készpénzben, de lehet, hogy el fogom bukni. Kérdeztem van erre egy szerződése, ami bizonyítja, hogy ő átvette ezt az összeget, de kicsit felháborodva közölte a hölgy, ha van nálam toll és papír, akkor írjam meg. Mindezt a ház előtt állva

– mesélte Görög Zita, akitől akkor kért készpénzben foglalót a szállásadó, amikor odaért a megadott címre, annak ellenére, hogy ezt előre nem közölte vele senki.

Zita és gyermekei távozása során derült fény még egy kellemetlen dologra, miszerint végig megfigyelték őket kamerán, ugyanis az apartmanban rejtett kamerák vannak felszerelve.

Kapucsengőn felszólt a tulaj, hogy akkor menjünk le a cuccokkal és odaadja a foglalót. Én csodálkoztam. Lementünk a gyerekekkel, odaadja a foglalót és akkor kérdeztem: jó, de honnan tudod, hogy nem történt semmi? 

– emlékezett vissza a modell a történtekre, mert nagyon furcsának találta, hogy miért nem néz körül a szállásadó, mielőtt visszaadja a foglalót, amit az esetlegesen keletkező károkra kért el az elején.

A modell elmondása szerint nem kapott választ a kérdésére, de ekkor már nyilvánvalóvá vált, hogy kamerák voltak a lakásban, és a szállásadó végig szemmel tartotta őt és a három kamasz gyereket. A modell elmondta, hogy soha többé nem foglal szállást ezen a bizonyos felületen keresztül. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!