Nool.hu videó

2024.02.03. 10:05

Pillants bele, hogyan ünnepelték a civilek munkáját Nógrádban (videó)

A Civilek Napja alkalmából megrendezett ünnepségen adták át „Az év Nógrád vármegyei civil szervezete” díjat csütörtökön Salgótarjánban. A főbb pillanatokat videónkon is visszanézhetitek.

Nool.hu

Mint arról beszámoltunk: a Szécsényi Derűs Asszonyok tánca nyitotta meg az ünnepélyes díjátadót, amit a Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központban rendeztek meg. A programra annak a 22 civil szervezetnek a képviselői kaptak meghívást, akiket jelöltek a kitüntetésre. 

Dr. Bablena Ferenc István, a Nógrád vármegyei közgyűlés alelnöke köszöntőjében elmondta, hogy térségünkben egyre több szervezet tevékenykedik, amelyek őrzik a helyi értékeket, felkutatják és továbbadják azokat. Emellett népszerű és országosan is ismert programokat szerveznek.

A szavazók és a zsűri döntése alapján a közönségdíjat a Pásztó Kollégiumáért Alapítvány, a szakmai elismerést pedig Kazár Nyugdíjasaiért Egyesület vehette át. Mivel a közönségszavazás nagyon szoros volt, így meglepetésként egy különdíjat is átadtak, amit a Zabarért Egyesület kapott. Az ünnepség legfőbb pillanatait videónkon visszanézhetitek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában