Top10

2024.02.12. 06:50

Legdrágább autó, veszélyes buszpályaudvar és Tündérszépek – ezeket olvastátok a legtöbben múlt héten

Összeválogattuk a hét legolvasottabb cikkeit nektek. Íme, ezek voltak az elmúlt 168 óra legfontosabb eseményei Nógrád vármegyében.

Nool.hu

10. Bejárta az internetet a napokban az a hír, amely szerint egy vadász sebesített meg egy túrázót a Bükkben. A vadászbaleset okán portálunk utánajárt, hogy milyen íratlan szabályok betartásával kerülhetők el a bükkzsércihez hasonló esetek például Nógrádban.

9. 2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Nógrád vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

8. Balla Mihály, Nyugat-Nógrád országgyűlési képviselője Kállón járt a napokban.

7. Olvasónk számolt be róla, hogy egy fiatal lányt támadtak meg a napokban a salgótarjáni buszpályaudvaron.

6. A Nool.hu és a Nógrád Megyei Hírlap keresi 2023 Év emberét. Ezúttal is olvasóink dönthetik el, hogy kik kapják a megtisztelő díjat.

5. Hagyományos sváb disznótorra hívták a vendégeket szombaton Szendehelyen. A polgármesteri hivatal épületének udvara megtelt a versengő böllércsapatokkal, míg a levegőt teljen áttelítette a húsfeldolgozás hamisítatlan illatfelhője.

4. A Magyar Tájékozódási Futó Szövetségben a napokban elkészítették az országos egyesületi bajnoki pontversenyt.

3. A Gáspár-családban mindig történik valami. Óriási esküvő, polgárpukkasztó szülinap, botrányos focimeccs… A nógrádmegyeri család folyamatosan a bulvár kereszttüzében van. 

2. Dr. Zentai László a Skerletz Iván-díjat vehette át az elmúlt hétvégén.

1. Aki rendszeresen böngészi a megyei használtautó piaci kínálatot, most egy nem mindennapi vétellel találhatja szemben magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában