Közmunkaprogram

2024.02.24. 08:38

Közmunkások varázsolták újjá a romos épületet Karancsságon

Közmunkaprogram támogatásával, a programban dolgozó helyiek által újult meg egy régi melléképület Karancsságon.

Gulyás Edina

30 közmunkás 3 hónap alatt varázsolta újjá az épületet

Forrás: Karancsság Község Facebook oldal

A polgármesteri hivatal udvarán álló, romos melléképület mára régi fényében ragyog. A felújításhoz szükséges anyagköltséget a hosszú távú közmunkaprogram biztosította, illetve valamennyi munkát az abban tevékenykedő helyiek végezték el. 

– A program december elsején kezdődött és február 28-ig tart, az abban dolgozó 30 közmunkás tehát 3 hónap alatt varázsolta újjá az épületet. Azon még vannak apróbb simítások, de a megújult hivatal udvarán már most is régi fényében ragyog a kis ház – tájékoztatta portálunkat Oláh Nándorné polgármester. 

Mint mondta, az ingatlan új funkciót is kap: rossz idő esetén ide húzódhatnak be a közmunkaprogramban foglalkoztatott helyiek, az ebédet is méltó körülmények között fogyaszthatják el. Ezen túl a különféle szerszámok tárolására is szolgál majd a kívül-belül megújult épület. A faluvezető azt is elárulta, hogy a program támogatásával további fejlesztéseket is terveznek a községben. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában