Nool.hu videó

2024.02.02. 17:26

Horror! – Társa fejével járja a nógrádi erdőt egy dámszarvas (videó)

Nem mindennapi élményben volt része fotóriporter kollégánknak minap erdei sétája közben. Olyan felvételt mutatunk egy nógrádi dámszarvasról, amit nem gyakran láthat az ember.

Nool.hu

Társa fejét cipeli a dámszarvas

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Hüvösi Csaba gyakori vendége a nógrádi erdőknek, többször találkozott már segítségre, szabadításra szoruló vadakkal, amelyeket a helyi vadásztársaság tagjaival összefogva sikeresen meg is mentettek. Mint azt portálunknak elárulta: a napokban egy dámszarvas rudlit becserkelve figyelt fel az egyik példányra, melynek agancsára kék színű bála kötöző volt tekeredve. 

– Ez önmagában még megszokott látvány lenne, de a szóban forgó példány esete kissé egyedi. Az agancsába került madzagba ugyanis egy másik dámbika feje volt beletekeredve, s ezt magával hurcolva éli mindennapjait – mesélte a látottakat kollégánk. 

A kissé horrorisztikus esetről fotóriporterünk képet készített, valamint videón is megörökítette a szarvas felbukkanását. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában