Összefoglaló

2024.02.21. 21:58

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2024. február 21.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon február 21-én is, mutatjuk a nap legérdekesebb salgótarjáni vonatkozású híreit!

Nool.hu

Önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket fog a Központi Statisztikai Hivatal végrehajtani Salgótarjánban. Az összeírói munkát a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (STATEK Kft.) fényképes igazolvánnyal rendelkező kérdezőbiztosai végzik.

Megkezdődött minap a Salgótarjáni Madách Imre Gimnáziumban a brit hét, amelyet már rendkívül vártak a diákok és a pedagógusok egyaránt.

Hatvanban szerepeltek felkészülési mérkőzéseken hétvégén a Salgótarjáni BTC utánpótlás csapatai.

Hivatalosan is átadták a megyeszékhelyen az új Kik üzletet szerda délelőtt, amely csütörtökön már a vásárlók előtt is megnyitja kapuit.

Kreicsi Bálint vállalkozása és közösségi szerepvállalásai révén az elmúlt években is sokszor bizonyította már, hogy szívén viseli Salgótarján sorsát. 

Ízig-vérig művész – így lehetne leginkább jellemezni a salgótarjáni származású Frics Balázst, aki nem csak az Alapi Power Band oszlopos tagjaként, és nem csak biciklisként, hanem megannyi művészeti ágban kipróbálta már magát.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában