Tematikus hét

2024.02.21. 09:25

Egy héten át brit hangulatban tanulnak a salgótarjáni gimnázium diákjai (fotók)

Megkezdődött minap a Salgótarjáni Madách Imre Gimnáziumban a brit hét, amelyet már rendkívül vártak a diákok és a pedagógusok egyaránt. Érdekes és interaktív programokon, versenyeken vettek részt a gyerekek.

Sipos Nina Vivien

Az intézményben már hagyomány, hogy minden évben tartanak egy különleges programokkal és élményekkel teli, tematikus hetet, és ez idén sem volt másképp. Ahogy Facebook-oldalán is írja az iskola, a Britweek igazgatói köszöntőjét Végh-Tajti Krisztina tanárnő tolmácsolta angolul. A brit érdekességekről láthatott egy prezentációs előadást a diákság és a tantestület. A 9.b és c osztály tanulói skót viccekre épülő jelenetekkel szórakoztattak, majd egy tradicionális skót tánc zárta a megnyitót.

A délután folyamán sportvetélkedővel kezdődött meg a témaheti versengések sorozata. FONT-os a mozgás címmel hirdette meg a gimnázium tesivetélkedőt, amely osztálycsapatok között zajlott, és mindenféle humoros megmérettetést tartogattak a diákok számára. Ahogy a posztban is írják, remek móka volt a rendezvény a résztvevőknek és a szurkolóknak is. Az eredményeket majd csak pénteken, a zárórendezvényen fogják megosztani.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában