Beruházás

2024.02.21. 15:38

Új üzlettel gazdagodott Salgótarján: holnap nyit a Kik

Hivatalosan is átadták a megyeszékhelyen az új Kik üzletet szerda délelőtt, amely csütörtökön már a vásárlók előtt is megnyitja kapuit.

Nagy Orsolya

Megnyitotta kapuit a Kik Salgótarjánban

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Még három évvel ezelőtt fogalmazódott meg Pintér Lászlóban, a Salgó Center többségi tulajdonosában az ötlet, hogy milyen jó lenne, ha a megyeszékhelyen egy Kik üzlet nyílna. Elképzelései megvalósításában Csépe P. Pier sales manager is segített, így elkezdődhetett a munka. Az ünnepélyes megnyitón Rikk Róbert, a Kik vállalt ügyvezető igazgatója elmondta, hogy nagyon várták már azt a lehetőséget, hogy Salgótarjánban üzletet nyithassanak.

Hozzátette: mintegy három évvel ezelőtt kezdték el a tárgyalásokat, majd többéves munkát követően, február 22-én, csütörtökön megnyitja kapuit a vásárlók előtt az üzlet. Az ügyvezető kiemelte, hogy 

több ezer üzletük van már Európa-szerte, hazánkban pedig ez a 120. üzlet, míg Nógrád vármegyében az első.

Jó példát mutat

A Kik nyitásával kapcsolatban Fekete Zsolt polgármester is örömét fejezte ki, reméli sokan felkeresik majd az üzletet. Becsó Zsolt országgyűlési képviselő hangsúlyozta, hogy mennyire fontos ez a beruházás a város jövőjének és fejlődésének szempontjából. Mint mondta, Pintér László jó példaként szolgálhat, hiszen példát mutat Salgótarjánban, hogy igenis van értelme beruházást indítani és van lehetőség is a városban hosszú távon. Az országgyűlési képviselő kiemelte: érdemes a megyeszékhelyen befektetni és érdemes bővíteni a szolgáltató szektort.

Hivatalosan is átadták a megyeszékhelyen az új Kik üzletet szerda délelőtt, amely csütörtökön már a vásárlók előtt is megnyitja kapuit
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool

Skuczi Nándor, a Nógrád Vármegyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke úgy fogalmazott, hogy az itt élő emberek szorgos munkája és vállalkozó szelleme viheti előre a megyét és Salgótarjánt is. Hozzátette: meg kell becsülni azokat az embereket, akik tesznek a városért és arra biztatnak másokat, hogy érdemes itt élni és a jövőt itt elképzelni. Ameddig ilyen jó példák vannak, addig biztosan jó szándékkal és bizakodva nézhetünk a jövőbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában