Nool.hu podcast

2024.01.06. 20:00

Ne csak újévi fogadalom legyen a sportos életmód: soroljuk a tarjáni edző tanácsait! (podcast)

Ha új év, akkor új, sportos külső? Nem rossz gondolat, fontos lenne azonban, hogy ne csak az esztendő első pár hetében érezzük úgy, hogy szükségünk van a testmozgásra, hanem az év egészében fordítsunk rá időt és energiát!

Angyal Eszter

Szeles Enikővel ezúttal az újévi fogadalomként kitűzött sportos életmód kapcsán beszélgettünk

Forrás: Hír FM Salgótarján

Fotó: Angyal Eszter

Januárban sorra telnek meg az edzőtermek mindazokkal, akik megfogadták az új évre, hogy lefogynak, vagy hogy egészen egyszerűen sportos és egészséges életmódra váltanak. Aztán ahogy telnek a hetek, úgy ürülnek is ki a termek, hisz a kezdeti lelkesedés sokaknál alábbhagy idővel – kinél előbb, kinél kicsit később. 

Az ember viszont mozgásra teremtett, egész testünk és szervezetünk megfelelő működéséhez szükség van a rendszeres testmozgásra, épp ezért lenne fontos, hogy a januári lelkesedés az év további 11 hónapjában is kitartson – az idei ráadásul szökőév, így 2024-ben egy nappal több alkalmunk adódik a mozgásra is, amit érdemes lenne mindenkinek kihasználni.

Szeles Enikő, a korábban az év edzőjének is megválasztott salgótarjáni szakember azt vallja, hogy a siker titka a fokozatosság, az elszántság, egy jó edző és egy motiváló csapat. Ennyi elég lehet ahhoz, hogy életformává alakítsuk a sportos és egészséges életmódra való törekvésünket. Csütörtök reggel vele beszélgettünk az FM 99.3 MHz-en, a Hír FM salgótarjáni frekvenciáján, hallgassák most vissza a beszélgetést és merítsenek akaraterőt belőle:

Az egészséges és sportos életmód kapcsán Szeles Enikővel készült további tartalmainkat az alábbiakban találják:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában