Top 10

2024.01.08. 06:58

Első újszülött, elismerés és gyalogos gázolás – ezeket olvastátok a legtöbben múlt héten

Összeválogattuk a hét legolvasottabb cikkeit nektek. Íme, ezek voltak az elmúlt 168 óra legfontosabb eseményei Nógrád vármegyében.

Nool.hu

10. A váci születésű Oláh Ferencet lopás miatt keresik a nógrádi rendőrök.

9. Gázolás történt a megyeszékhelyen, a Rákóczi út 33. szám előtt múlt hét pénteken, az esti órákban.

8. A város varázslatos légköre új megvilágításba került Komka Péter, az MTI fotóriporterének köszönhetően.

7. Mint ismert, a Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) december 1-e és február 28-a között téli energiacsökkentéseket vezetett be, ennek értelmében, a MNM Palóc Múzeum időszakosan nem látogatható. A múzeum márciusban nyit ki újra a látogatók előtt.

6. A megyeszékhely polgármestere megrendülten búcsúzott a napokban a város oktatásügyének kiemelkedő alakjától, akinek személyében a salgótarjáni Madách Imre Gimnázium volt pedagógusát, igazgatóját gyászolja. Básti Istvánné az oktatási intézmény meghatározó egyénisége volt, aki intézményvezetői pályáját a gimnázium igazgatójaként fejezte be.

5. Jöttem, láttam, győztem – a régi római mondás igazán illik Kökényessy Ágira, a Zenthe Ferenc Színház színművészére, hiszen jó pár évvel ezelőtt még vendégművészként érkezett a salgótarjáni teátrumhoz, ma pedig már a társulat oszlopos tagja.

4. Nyugdíjba vonulása alkalmából vehetett át elismerést dr. Böröndi Gábor vezérezredestől és Kaszab Zoltán főtörzszászlóstól a nógrádi zászlóalj tartalékos katonája, Csikós Tibor szakaszvezető, aki Jándon teljesített határszolgálatot a szeretet ünnepe idején.

3. Nógrád vármegyében egy kisfiú látta meg elsőként a napvilágot idén, Laurent ma 8 óra 7 perckor született a salgótarjáni kórházban.

2. Ha szeretne egy horgásztó közelében házat venni, akkor Önnek szól ez az ajánlat. Felújítandó családi ház eladó Bátonyterenyén, amelybe érdemes befektetnie. Nemcsak kiadhatóvá teheti, de akár üzletnek vagy raktárnak is használhatja. Az ára kedvező, nincs 6 millió forint sem. Érdemes végigondolnia!

1. Öt év után visszavitték és otthagyták a salgótarjáni menhelyen Tóbiást, a mentett kutyát. A kétségbeesett négylábú nem érti, miért hagyták ismét magára, most meleg otthont és szerető gazdit keres.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában