Újévi baba

2024.01.01. 14:12

Kisfiú az első újszülött, a salgótarjáni kórházban látta meg a napvilágot

Nógrád vármegyében egy kisfiú látta meg elsőként a napvilágot idén, Laurent ma 8 óra 7 perckor született a salgótarjáni kórházban.

Gulyás Edina

Laurent és édasanyja is jól van

Fotó: Beküldött

Megszületett szűkebb hazánk első újszülöttje január 1-én reggel a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórházban. Az intézmény tájékoztatása szerint a kisfiú 8 óra 7 perckor, 2850 grammal és 49 centiméterrel született meg és szüleitől a Laurent nevet kapta. Rácz Laurent az első kisbaba a bátonyterenyei családban. Mind az újszülött, mind az anyuka, a 23 éves Rácz-Berki Zsaklin jól vannak. 

Egy kisfiú, Donát lett az év első fővárosi újszülöttje 2024-ben a budapesti állami intézményekben – számolt be az Magyar Távirati Iroda. Az ÉPC-Honvédkórház tájékoztatása szerint 2 óra 10 perckor született 3080 grammal és 53 centivel, császármetszéssel. A kisfiú a család első gyermeke, édesanyja 28 évesen hozta világra. 2024 első újszülöttje vidéken pedig egy zalaegerszegi kislány lett, ő éjfél után 1 perccel született. Blanka a család második gyermekeként jött a világra, édesanyja 36 évesen szülte. A kislány 3430 grammos súllyal és 49 centiméterrel, természetes úton született.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában