Nool.hu podcast

2024.01.04. 19:50

2024 számodra a fogyás éve lesz? Íme a nógrádi szakember táplálkozási tanácsai (podcast)

Tóth Boglárkától kértünk tanácsokat az újévkor megfogadott fogyás, és az egészségesebb életmódra való törekvés érdekében a Hír FM műsorában.

Angyal Eszter

Tóth Boglárkával az újévi fogadalmak kapcsán beszélgettünk

Forrás: Hír FM Salgótarján

Fotó: Angyal Eszter

Szilveszter éjjele a szórakozás, az óév elbúcsúztatása és az újév köszöntése mellett a fogadalmak ideje is, ki-ki a számára legfontosabb fogadalmakat tesz. Talán az egyik leggyakoribb a káros szenvedélyekről való lemondás mellett a fogyásra, sportolásra, egészségesebb életmódra való törekvés fogadalma szokott lenni. Ahhoz azonban, hogy a fogadalom ne csupán egy vágy maradjon, persze rendkívül sokat is kell tenni és kitartónak kell maradni. 

A fogyáshoz a rendszeres testmozgás mellett elengedhetetlen a helyes táplálkozásra is odafigyelni. A különféle diétákról, arról, hogy kinek mi a jó a nógrádi biológussal, táplálkozási tanácsadóval, Tóth Boglárkával beszélgettünk kedd reggel 7 óra után a Hír FM salgótarjáni frekvenciáján, az FM 99.3 MHz-en. Ha lemaradtak, most visszahallgathatják a beszélgetést:

Tóth Boglárkával készült korábbi beszélgetéseinket az alábbiakban találják:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában