Válogatás: ezek voltak 2023 májusának legérdekesebb nógrádi podcastjei

Összegyűjtöttük, melyek voltak a leghallgatottabb podcastek májusban.

Nool.hu

5. Nagy változásokat tapasztalhatunk Balassagyarmat több pontján a Zöld Csiga Programnak köszönhetően. A Gregori-park területét nemrégiben markolók tarolták le, ami laikus szemmel nézve rombolásnak tűnhet. Dénes Andrea, a parkfenntartás vezetője ismertette portálunkkal a fakivágások okát és a növényzet állapotát.

4. Korábban a salgótarjáni lakosság részére már két alkalommal szervezett telephelybejárást az Éltex Kft., kedden pedig a sajtónak is megmutatták a telepet. Portálunk elcsípte Vass Zoltán ügyvezető igazgatót, aki podcastünkben szólalt meg az elmúlt időszakban elterjedt rémhírek kapcsán.

3. Elstartolt a tizennegyedik Kazári Laskafesztivál, amelyre már a délelőtti órákban is megannyi érdeklődő látogatott ki.

2. Nógrád vára szűkebb hazánk egyik legnépszerűbb turisztikai attrakciója, évente több ezer turista keresi fel a páratlan kilátást nyújtó helyszínt. Nemrégiben balesetveszély miatt lezárták a várat, erről kérdeztük a település polgármesterét Varga Richárdot.

1. Sok nógrádi virágszerető küzd a levéltetvek ellen, amik leggyakrabban a növények hajtásainak végein figyelhetők meg. Felkerestük a salgótarjáni Cédrus Kertészetet, ahol Marczinek András hasznos tanácsokkal látta el olvasóinkat.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában