Kivitelezés

2023.12.15. 08:00

Már csak a használatbavételi engedélyre várnak a rétsági uszodánál

Továbbra is erősen bizonytalan, mikor nyitja meg kapuit végre a rétsági tanuszoda. A kivitelezők jelenleg a használatba vételi engedélyre várnak, ezek után már tényleg felgyorsulhatnak a folyamatok, hiszen nagyon sokan várják, hogy a medencék vizébe csobbanhassanak.

Hegedűs Henrik

Rövidesen birtokba veheti a nagyközönség is a rétsági intézményt

Forrás: Nool.hu

Fotó: Shutterstock

Az egykori honvédségi laktanya északkeleti részén, a bázis sportkombinátjának területén jelölte ki az önkormányzat annak idején a leendő tanuszoda területét, amelyet aztán száz százalékban központi, állami forrásból, szabvány tervek alapján emeltek fel a Radnóti utca meghosszabbításában, a helyiek által Hunyadi-ligetnek elkeresztelt településrészen.

Mezőfi Zoltán, a nyugat-nógrádi város polgármestere még november utolsó napjaiban adott ki lakossági tájékoztató közleményt, amelyben kifejtette, a tanuszodánál megkezdődtek a tereprendezési munkák, illetve a környék kitakarítása. 

A polgármesteri hivatalhoz eljutott információk szerint már csak a használatba vételi engedélyt várják, ugyanakkor elsősorban az energiaszolgáltatókkal kötendő szerződések miatt késik a létesítmény tényleges átadása, de legkésőbb tavaszra mindenképpen szeretnék, ha ez megtörténne.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában