Támogatás

2023.11.11. 21:08

Még pályázhatnak a nógrádi civil szervezetek, de már közel a határidő

Idén is támogatják az egyesületeket, alapítványokat és szövetségeket országszerte, így megyénkben is.

Nagy Orsolya

Tolnai Sándor a közeledő határidőre figyelmeztetett

Forrás: Nool.hu

Fotó: NMH archív

A miniszterelnökség által biztosított forrásból a Nemzeti Együttműködési Alap idei pályázati kiírásai közül a Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2024. elnevezésű pályázat még november 17-ig nyújtható be –mondta Tolnai Sándor, a Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ szakmai munkatársa.

Mint fogalmazott, a pályázat célja a civil szervezetek alapcél szerinti közösségteremtő, a közösség érdekében végzett tevékenységéhez kapcsolódó költségeinek biztosítása, valamint a civil társadalom erősítése és a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése a működési költségeihez való hozzájárulás és szakmai programok megvalósításának révén.

Tolnai Sándor arra is kitért, hogy összesen akár 400 ezer forint támogatást lehet kapni. A pályázatot kizárólag elektronikusan lehet benyújtani, a Magyarországon 2021. december 31-ig nyilvántartásba vett helyi, illetve területi hatókörű alapítványoknak, egyesületeknek és szövetségeknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában