Rendezvény

2023.11.09. 10:34

Képzéseket indít a Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Két képzést is indít a közeljövőben a Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ.

Nagy Orsolya

Tolnai Sándor tájékoztatott a részletekről

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

Tolnai Sándor, a Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ szakmai munkatársa elmondta, hogy idén két képzést fognak megvalósítani. Mint fogalmazott, az egyik foglalkozás időseknek szól majd, amely során megismerhetik a számítógép működését. Ezen 10-12 személy vehet majd részt és célja, hogy az idősek számára közelebb hozzák a számítógépes ismereteket. Hamarosan bővebb információk is lesznek majd erről a képzésről.

Tolnai Sándor arra is kitért, hogy a másik képzés az online térben zajlik majd, amely során a mesterséges intelligencia és az ezzel kapcsolatos különféle felhasználó felületek lesznek középpontban. Hozzátette: fontos ezzel a területtel foglalkozni, hiszen nagyon gyorsan fejlődik és számos alkalmazás fog még megjelenni a jövőben. A képzés során megpróbálják majd példákon keresztül bemutatni a mesterséges intelligencia működését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában