Konzultáció

2023.11.17. 16:47

Kikérik a salgótarjániak véleményét a város ügyeiről

A 2024-es önkormányzati választás és az európai parlamenti választás előkészületeiről tárgyalt a Fidesz salgótarjáni szervezetének elnöksége a minap. Döntöttek arról is, hogy egy salgótarjáni városi konzultáció keretében kérik ki a lakosság véleményét a legfontosabb problémákról, megoldandó feladatokról.

Nool.hu

„Az elnökség döntést hozott egy salgótarjáni városi konzultáció elindításáról. Mint ahogy már több alkalommal, a helyi Fidesz, a polgári jobboldal megint az itt lakókhoz fordul, hogy megtudjuk mi az, ami leginkább foglalkoztatja az itt élőket, mit látnak a legfontosabb megoldandó problémáknak, kihívásoknak és mit szeretnének, ha megőriznénk az utókor számára” – számoltak be szerkesztőségünkhöz eljuttatott pénteki közleményükben.

Mint fogalmaztak, nem akarják túlterhelni a városlakókat, ezért a városi konzultációt a nemzeti konzultációval párhuzamosan bonyolítják le, így az emberek egyszerre mondhatnak véleményt az ország és a helyi közösség ügyeit érintően.

„Megpróbálunk minél több salgótarjánihoz elérni a konzultáció alatt, bízunk társszervezeteink támogatásában” – írta közleményében Becsó Zsolt választókerületi elnök és Fenyvesi Gábor, a városi Fidesz-szervezet elnöke.

Kreicsi Bálintot alkalmasnak látják a város vezetésére

Pénteken reggel írtunk arról, hogy a városi elnökség arról is döntött: javasolják a helyi szervezetnek, hogy támogassák a Hajrá, Salgótarján! Egyesület jelöltjét, Kreicsi Bálint indulását a jövő évi önkormányzati választáson. Az ismert lokálpatrióta és sikeres vállalkozó szerint ugyanis megállíthatja a város leszakadását és végre fejlődő pályára állíthatja Salgótarjánt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában