Választás 2024

2023.11.17. 09:25

Salgótarjáni Fidesz: Kreicsi Bálint alkalmas a város vezetésére

A Fidesz salgótarjáni szervezetének elnöksége tárgyalt és döntött a jövő évi önkormányzati választással és európai parlamenti választással kapcsolatos felkészülés menetéről. Javasolják a helyi szervezetnek, hogy támogassák a Hajrá, Salgótarján! Egyesület jelöltje, Kreicsi Bálint indulását, aki véleményük szerint megállíthatja a város leszakadását.

Nool.hu

Tárgyalt a Fidesz helyi szervezetének elnöksége

Forrás: Beküldött fotó

„A Fidesz helyi elnöksége örömmel vette, hogy a Hajrá, Salgótarján! Egyesület döntést hozott a társadalmi és közéleti szerepvállalásával kapcsolatosan, és bejelentette polgármesterjelöltjét Kreicsi Bálint személyében. Kreicsi Bálint lokálpatrióta családapa, gazdasági szakember, mérnök és sikeres vállalkozó. Az elnökség határozott véleménye, hogy Salgótarján jelenlegi nehéz helyzetében a teljes tanácstalanság, az ellenállással vegyített jövőkép nélküliség, a csak éljük túl mentalitás és városvezetési modell nem elfogadható opció. Másra és jobbra van szükség!” – írta péntek reggeli közleményében Becsó Zsolt választókerületi elnök és Fenyvesi Gábor, a városi Fidesz-szervezet elnöke.

Az elnökség véleménye szerint Kreicsi Bálint eddigi életútja, felkészültsége, a városhoz való kötődése alkalmassá teszi arra, hogy hidat képezve a város civil és politikai közélete között, egy szakmailag elfogadott csapattal együtt a további leszakadását megállítsa és a kormányzat támogatását élvezve a város előtt álló lehetőségeket aktívan kihasználja.

A közleményében azt írták: „Az elnökség támogatja Kreicsi Bálint indulását, alapszabály szerint ezt a javaslatot terjeszti az alapszervezet elé. Ezzel párhuzamosan a céljaink összehangolása, a minél szélesebb egység megteremtése érdekében egyeztetést kezdeményezünk a Hajrá, Salgótarján! Egyesülettel az együttműködés lehetőségeiről, beleértve azokat a társadalmi szerepvállalásokat, aktivitásokat, amelyeket az egyesület a napokban jelentett be.”

Lokálpatrióta szemlélettel

Mint arról beszámoltunk, éppen egy hete jelentette be a Hajrá, Salgótarján! Egyesület, hogy megméretteti magát a jövő évi önkormányzati választásokon. Polgármesterjelöltjük Kreicsi Bálint, az egyesület elnöke lesz majd.

– Érzek magamban erőt és elszántságot, hogy Salgótarjánt kimozdítsam abból az állóvízből, amelyben most van – nyilatkozta akkor a jelölt, aki igazi lokálpatriótaként és sikeres vállalkozóként ismert a városban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában