Városi konzultáció

2023.11.24. 19:41

A helyi KDNP is Kreicsi Bálintot támogatja Salgótarjánban

A Kereszténydemokrata Néppárt helyi elnöksége a 2024-es önkormányzati, valamint az európai parlamenti voksolások előkészületei során folyamatosan figyelemmel kíséri a választáson indulni kívánó szervezeteket, jelölteket is. Az alapszervezet Salgótarjánban is együttműködik legfőbb politikai szövetségesével, a Fidesz helyi szervezetével.

Nool.hu

Az elmúlt hetekben napvilágot látott, hogy a Hajrá, Salgótarján! Egyesület (HSE) közéleti szerepvállalása során polgármesterjelöltet állít Kreicsi Bálint személyében – emelte ki a Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete portálunkhoz eljuttatott közleményében.

Mint írták: Kreicsi Bálint nagycsaládos apa, aki a gazdasági és a civil életben is egyaránt bebizonyította már tehetségét, illetve szakértelmét. Emberi és szakmai kvalitásai miatt alkalmas arra, hogy új városvezetőként rendet tegyen Salgótarjánban, és új utakat mutatva kivezesse a megyeszékhelyet a jelenlegi nagyon nehéz helyzetéből!

„A Kereszténydemokrata Néppárt helyi elnöksége támogatja Kreicsi Bálint indulását az önkormányzati választáson, és ezt a javaslatot terjeszti elő a tagság felé is. Egyúttal egyeztetést kezdeményezünk a Hajra, Salgótarján! Egyesülettel az együttműködés lehetőségeiről, céljainkról és a választási programjaink összehangolásáról. A mi célunk az, hogy egy erős és határozott városvezetéssel, a civil szereplők, valamint a kormányzat támogatásával Salgótarjánt élhető és mindenki által szerethető várossá építsük” – hangsúlyozták a közleményben.

Mint megtudtuk: a fentieken túl csatlakoznak a FIDESZ helyi elnökségének közleménye alapján meginduló városi konzultáció programjához is, annak érdekében, hogy minél több salgótarjáni mondhassa el véleményét a megyeszékhely jelenlegi helyzetéről. Tagságukkal és támogatóikkal együtt részt vesznek a konzultáció népszerűsítésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában