Nool.hu podcast

2023.10.19. 07:31

Ifjú Dianák: a vadászatot ismertetnék meg a nógrádi gyermekekkel (podcast)

A vadászat – bár története egybeforr az emberiség kialakulásával – a mai napig egy misztikus, a kívülállók számára idegen és érthetetlen világ. Ihracska Fruzsinát invitáltuk meg stúdiónkba, aki vadászcsaládban felnőve, immár maga is önálló vadászként beszélt arról, milyen programokon keresztül szeretnék közelebb hozni Nógrádban a legfiatalabbakhoz is a vadászatot.

Nool.hu

Ihracska Fruzsinát invitáltuk meg stúdiónkba, aki vadászcsaládban nőtt fel

Forrás: Nool

Fotó: Andó Ákos

Több programmal is dolgozik a vadásztársadalom szövetségen, kamarán keresztül azon, hogy megismertesse a vadgazdálkodás és vadászat tevékenységének valóját a nem vadászókkal. Ebbe a vonulatba csatlakoztak be annak idején a vadászhölgyek is, akik az Országos Vadászati Kulturális Egyesületen belül megalapították szinte minden megyében a Diana Vadászhölgy Klubokat.

A közeljövőben mutatkozik be egy újabb, e hölgyklubon belül alakult csoport, az Ifjú Dianáké, akik ugyancsak a gyermekek vadászattal és a természet értékeivel való megismertetését tűzték zászlajukra, a bemutatkozásukat pedig egy bál szervezésével szeretnék még hangsúlyosabbá tenni. A Hír FM és a Nool.hu közös műsorában az ifjú dianák közül Ihracska Fruzsinát invitáltuk meg stúdiónkba, aki beavatott részletekbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában