Nool.hu videó

2023.10.30. 11:32

Ellepték a szörnyek Bátonyterenyét – így töltötték a varázslatos délutánt (videó)

Megannyi szörny lepte el hétvégén Bátonyterenyét.Aggodalomra nincs ok, csupán a hatodik Tökjó délután elnevezésű programra öltöttek jobbnál jobb jelmezeket az érdeklődők. A délutánt izgalmas és zenés is műsorok színesítették. Videónkon varázslatos pillanatokat láthattok az eseményről.

Nool.hu

Mint arról beszámoltunk: szép számmal érkeztek látogatók a programra, a téren felállított sátorban minden talpalatnyi helyet boszorkányok, szellemek, denevérek és múmiák foglaltak el. A rendezvényen a helyi középiskolások Wednesday táncával alapozták meg a varázslatos hangulatot. Közben sokan hozzáláttak a tökfejek faragásához, közel nyolcvan alkotás sorakozott végül az asztalokon. A gyerekeknek különféle játékokkal készültek, foglalkoztató-sarok is várta a legkisebbeket. Aki pedig kedvet kapott, az különleges díszletben készíthetett fényképet, ahol egy csontváz is modellt állt a fotóhoz.

Nézzétek meg videónkon, hogyan lepték el a szörnyek Bátonyterenyét!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában