Összefoglaló

2023.10.01. 21:47

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2023. október 1.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon a hét utolsó napján is, mutatjuk a vasárnap legérdekesebb salgótarjáni vonatkozású híreit!

Nool.hu

A Salgótarjáni BTC együttese ma délután játszotta újabb bajnoki mérkőzését az NB III. osztály, Észak-keleti csoportjában, amely alkalmával a Tiszaújváros gárdájának otthonában léptek pályára 15 órás kezdéssel.

A salgótarjáni ingatlanpiacon találtuk azt a lakást, ami 48 négyzetméteres, 1+2 félszobás, minden helyiség külön bejáratú. Felújítandó, de a mosdóhoz és fürdőszobához nem kell nyúlni, mert azt már megcsinálták. Első lakásnak, akár családoknak is jó lehet. Érdemes megnézni, mert ennyi pénzért nem igen találni ma már ekkora lakást. Alkalmi vétel!

A Tájak Korok Múzeumok országos programja 1977-ben mozgalomként indult útjára, majd 1985-ben egyesületté szerveződött. A helyi szervezet már három évvel korábban, tehát 1982-ben csatlakozott az országot behálózó mozgalomhoz, aztán belépett az egyesületek sorába is, 2009-től pedig immár önálló klubegyesületként működik. S, hogy milyen sikerrel, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az egyik legnagyobb létszámú – főként nyugállományú érdeklődőket vonzó – civil szervezetként tevékenykedik.

Móricz Lili emlékére címmel rendeztek irodalmi délutánt a megyeszékhelyen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában