Ingatlanbazár

2023.10.01. 11:20

A hét ingatlana: 3 millióért salgótarjáni lakás? Lehetséges!

A salgótarjáni ingatlanpiacon találtuk azt a lakást, ami 48 négyzetméteres, 1+2 félszobás, minden helyiség külön bejáratú. Felújítandó, de a mosdóhoz és fürdőszobához nem kell nyúlni, mert azt már megcsinálták. Első lakásnak, akár családoknak is jó lehet. Érdemes megnézni, mert ennyi pénzért nem igen találni ma már ekkora lakást. Alkalmi vétel!

Nool.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Azonnal költözhető, CSOK-ra alkalmas, tehermentes, rendezett tulajdonviszonnyal (1/1) rendelkező 48 nm-es délnyugati tájolású 1.emeleti, részben felújítandó 1 + 2 félszobás lakás Salgótarján, Zagyvapálfa részén, a Zöldfa utcában akciós áron eladó. Különlegessége, hogy minden helyiség külön bejáratú, ezért ideális egy család részére is.

Az ingatlanban minden közmű megtalálható (villanyóra feltöltős), fűtése jelenleg villannyal oldható meg, de lehetőség van gázkonvektor vagy cirkó beszerelésére is. (Gázterv készíttetése szükséges).

Forrás:  ingatlanbazar.hu

Az előző tulajdonos a lakás felújítását megkezdte (fürdőszoba és WC) rendben van, a többi helyiség igény szerint az új tulajdonosra vár.

A lakás mögött erdő található. Közös költség 5 ezer Ft/hó. Négyemeletes téglaház. Lift nincs. Üzletek, orvos, gyógyszertár, buszjárat a városrészben elérhető közelségben található. Salgótarján mindössze bő 1 órás utazás Budapestről autóval, buszjárat minden órában indul. Hatvanban rengeteg munkalehetőség van, ahova a cégek saját busszal viszik a munkavállalókat.”[...]

További jó vételekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Forrás:  ingatlanbazar.hu
Forrás:  ingatlanbazar.hu


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!