Virágosítás

2023.08.16. 21:28

Virágokkal díszítették az elágazót Nemtiben, az önkéntesek folytatnák a faluszépítést

Virágokkal díszítették az Ilona-telepi elágazót Nemtiben. A település közterületei civil összefogás eredményeként szépülnek.

Gondos kezek teszik szebbé a település közterületeit

Forrás: Nool.hu

Fotó: Beküldött

Faültetéssel, padok és szeméttárolók kihelyezésével, virágültetéssel igyekeznek rendezettebbé tenni lakókörnyezetüket a helyiek. A Kiskerttől a bográcsig Egyesület lelkes önkéntesekkel összefogva folyamatosan a település szépítéséért tevékenykedik. Pályázati forrásból vásároltak díszfákat, azokat idén tavasszal több helyszínen kerültek földbe. Emellett jótékonysági bált szerveztek, annak bevételéből kültéri padokat vásároltak, a jelentősebb ünnepekre is az ahhoz illő dekorációba öltöztetik a falu pontjait.

– A közelmúltban az Ilona-telepi elágazót díszítettük virágokkal – tájékoztatott Szota Ferencné, az egyesület elnöke. – Örömmel vesszük, ha a lakók egy-egy-egy cserép növény elhelyezésével egészítenék ki a megkezdett munkát. A dekorálást a falu másik végén szeretnénk folytatni, ehhez azonban itt is egy szalmabálára lenne szükségünk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában