Két keréken

2023.08.16. 08:15

Motoros hétvégét szervez a helyi klub Bátonyterenyén

Motoros hétvége várja a lóerők és a rock zene szerelmeseit augusztus 18-19-én Bátonyterenyén. A programot a koncertek mellett gyereksarok is színesíti.

Gulyás Edina

Két keréken a felhők felé, avagy motorral szállni élvezet. Akárcsak motorra szállni

Forrás: Nool.hu illuszráció

Fotó: Pexels

Jövőre lesz harminc éve, hogy Bátonyterenyén megalakult a North Patrol motoros klub. A tagok hosszú évek óta szerveznek programokat az augusztus 20-hoz legközelebbi hétvégén. Nincs ez másként idén sem, a klub a város önkormányzatának támogatásával motoros hétvégét tart augusztus 18-19-én. Pénteken a Liberated Force, a Helldiver és a Kottán Kívüliek zenekar alapozza meg a jó hangulatot a klubháznál. Másnap a Városház téren már délelőtt 9 órakor elkezdődnek a programok, ekkor ingyenes vezetéstechnikai tréningen vehetnek részt az érdeklődők. A Triál motoros bemutató 12 órakor kezdődik, majd erős emberek versenye és pankráció is színesíti a délutánt. Ezen a napon a Legjobb Mérgek, a Blues Company és a Ramses zenél a klubháznál.

A programról a kisgyermekes családoknak sem kell lemondani, ugyanis a szervezők gyereksarokkal is készülnek. A kicsiket ugrálóvár, hajfonás, csillám tetoválás, arcfestés és Izolda népi játékai is várják, ezek szintén ingyenesek lesznek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában