Nool.hu podcast

2023.08.23. 19:58

Diktálja a divatot! – modellek vonulnak a bárnai stylist ruháiban (podcast)

Gembicki Glória épp csak befejezte a divatszakértő és stylist képzésen folytatott tanulmányait, karrierje máris meredeken elkezdett felfelé ívelni. A fiatal szakember elmesélte, honnan indult és hová szeretne eljutni karrierjét tekintve.

Nool.hu

Gembicki Glória a folyamatos fejlődésre törekszik, épp ezért rendszeresen látogatja a hazai divatbemutatókat

Forrás: Nool

Kislányok milliói álmodoznak arról, hogy egyszer ruhákat terveznek, azt mások bemutatják majd és végül a világhírnévig – Milánó, Párizs, vagy New York nagynevű divatcégeihez – repíti el őket a tehetségük. A legtöbb álom a gyerek- vagy tiniszobák titka marad, ám egyre többen akadnak Magyarországon is, akiknek a hosszú és kitartó tanulás, fejlődés végén sikerül megismertetniük saját, egyedi ízlésüket a nagyvilággal.

Bár még csak kicsiben, de hasonló úton indult el Gembicki Glória is, aki gondolt egy nagyot, keresett egy divatszakértő és stylist képzést, majd a vizsgamunkáit elküldte egy new york-i divatlapnak. A fiatal nógrádi szakember – aki civil életében a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu szerkesztőségének a munkatársa – bátorságát siker koronázta, hiszen a nemzetközi divatipar meghatározó megjelenési platformjának számító Stylé Cruze magazin nyolc oldalon keresztül mutatta be ötleteit, munkáit

A Hír FM és a Nool.hu közös műsorából pedig kiderül: Glória ma már tudatosan és a fejlődés vágyával telve látogatja a hazai divatbemutatókat, ahol aktívan dolgozik is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában