Siker

2023.08.11. 19:08

New York-i divatmagazin mutatta be a nógrádi stylist munkáit

Gembicki Glória nógrádi stylist munkájáról közölt nyolcoldalas összeállítást nemrég az egyik legismertebb nemzetközi divatmagazin, a Stylé Cruze.

Nool.hu

Gembicki Glória stylist különleges feladatot kapott, munkája eredményét pedig bemutatta a New York-i divatmagazin is

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

Nem mindennapi sikert ért el a közelmúltban Gembicki Glória. A fiatal nógrádi szakember – aki civil életében a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu szerkesztőségének munkatársa – gyermekkora óta a ruhák, a szépség és a divat bűvöletében él, idén nyáron pedig befejezte a budapesti Werk Akadémia divatszakértő- és stylist-képzését. Divatszakmai karrierje rögtön nagy lendületet vett, nemrég ugyanis egy amerikai szakmai lap is bemutatta egyik munkáját.

A New York-i székhelyű Stylé Cruze magazin a nemzetközi divatipar meghatározó megjelenési platformja, saját jellemzése szerint „friss és inspiráló” tartalmat szolgáltat olvasóinak szerte a világon. A magazin ismert, feltörekvő tervezőkkel, művészekkel készít exkluzív interjúkat, illetve a divatvilág ígéretes tehetségeinek munkáit is bemutatja látványos, kreatív módon a szakmai és nagyközönségnek. Egy pályázatot követően utóbbiak közé választották Gembicki Glóriát is.

Stylé Cruze amerikai divatmagazin
A Stylé Cruze amerikai divatmagazin is felfigyelt Gembicki Glória vizsgamunkájára
Forrás: Stylé Cruze

– Jó érzés, amikor elismerik a munkádat, pláne akkor, ha ez kézzel fogható formában is megjelenik, ráadásul egy külföldi magazinban, New Yorkban. Nyolc teljes oldalt kaptam stylistként a Stylé Cruze-ban. Nagyon büszke vagyok erre az anyagomra, ami egyébként még az első féléves vizsgamunkám volt a Werk Akadémián. A csapat és az egész munka fantasztikus volt, és ezt külföldön is elismerték – mondta érdeklődésünkre Glória. A projekt fotósa Lengyel Zsombor, sminkese Aradi Nóra volt, a modelleket, Csikós Annát és Ivanits Grétát pedig a Visage ügynökség biztosította a munkához, illetve Kádár Eszter is besegített a ruhákkal.

A magazinban megjelent összeállítással kapcsolatban a nógrádi stylist elárulta, az volt a feladata, hogy egy ismert olasz márka stílusjegyeit gondolja újra mindenki számára elérhető, fast fashion ruhákból vagy hazai tervezők darabjaiból. A megjelenésben a bőr dominál, színekben pedig a földhatások, a barna, a narancssárga, a fekete és a krém kombinációi. Ami tehát a modellen látható, lényegében bárki számára, megfizethető áron elérhető, mégis a nemzetközi divattrendeknek megfelelő összeállítás.

Gembicki Glória stylist
Gembicki Glória munkái, részlet az amerikai divatmagazinban megjelent összeállításból
Forrás: Stylé Cruze

– Most, hogy már nem csupán divatrajongó, hanem végzett divatszakértő vagyok, aktívan keresem a lehetőségeket, hogy megmutassam a saját stílusomat, illetve hogy úgynevezett personal stylist-ként másoknak is segítsek abban, hogy megtalálják és megmutassák saját egyéniségüket. Lelkesen látogatom a hazai divatbemutatókat, és egyre többször a backstage-ben, aktív résztvevőként is számítanak rám ezeken az eseményeken – zárta beszámolóját Gembicki Glória.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában