Hírösszefoglaló

2023.08.03. 21:30

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2023. augusztus 3.

Sok témáról is írtunk olvasóinknak mai is, most összegyűjtöttük portálunk csütörtöki, salgótarjáni vonatkozású híreit.

Nool.hu

Oktatási központként is funkcionál a nógrádi vadászkamara új székháza

Ünnepélyes keretek között átadták Salgótarjánban csütörtök délután a Nógrád Vármegyei Vadászkamara új székházát, amely egyben oktatási központ is.

 

Ismét motoros és személyautó ütközött Salgótarjánban

Baleset történt Salgótarjánban, a Kinizsi Pál úton ma délután.

Négy pályázati lehetőség nyílt meg a nógrádi civil szervezetek előtt

Új pályázati lehetőségekre hívta fel a nógrádi civil szervezetek figyelmet a salgótarjáni székhelyű Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ a napokban.

Az egészségre vállalkoztak Salgótarjánban

Salgótarjánból indult, s az idén még várhatóan négy vármegyeszékhelyen folytatódik az a program, amelyet Egészségre Vállalkozunk címmel indított a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége a Semmelweis Egyetem alapítványával és a Sürgősségi Orvostani Klinika munkatársaival.

Több mint 400 millió forintból készült el a Salgótarjánt átszelő kerékpárút

Salgótarján önkormányzata pályázati támogatás és önerő felhasználásával, több mint 400 millió forintból folytatta a kerékpárút kiépítését a városban.

Megérkeztek a tankönyvek a salgótarjáni gépipariba

Megérkeztek a tankönyvek a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Stromfeld Aurél Technikumába szerdán délelőtt. Ezután a kupacokba halmozott taneszközök szétválogatása már el is kezdődött. Az iskola minden tanulója számára névre szóló tankönyvcsomagok készültek annak érdekében, hogy néhány hét múlva a tankönyvosztás a lehető leggördülékenyebben folyjon le.

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában