Kiírás

2023.08.03. 15:49

Négy pályázati lehetőség nyílt meg a nógrádi civil szervezetek előtt

Új pályázati lehetőségekre hívta fel a nógrádi civil szervezetek figyelmet a salgótarjáni székhelyű Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ a napokban.

Veres Edina

Elérhetők a Civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása című alprogram pályázati kiírásai, amelyeket a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében hirdettek meg a Miniszterelnökség által biztosított forrásból. A Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ közösségi oldalán számolt be arról, hogy a fent nevezett alprogram először 2020-ban jelent meg a Magyar Falu Program új programelemeként. Hozzátették: a pályázatok lebonyolításával kapcsolatos feladatokat a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. látja el.

A bejegyzés alapján idén a pályázatokat augusztus 1., kedd 11 órától augusztus 31., csütörtök 14 óráig nyújthatják be a civil szervezetek az elérhető négy kiírás valamelyikére. A csoportok támogatást igényelhetnek legfeljebb hétmillió forintig ingatlanberuházáshoz és felújításhoz, továbbá ugyanekkora összeg erejéig a gépjárműbeszerzéshez. Az eszközbeszerzésre, vagy a programszervezésre irányuló pályázatok támogatási összegének felső határa kétmillió forint.

– Egy pályázó kizárólag egy pályázatot nyújthat be a jelen kiírás keretében, és kizárólag egy pályázati kategóriára igényelhet támogatást. Több pályázó nem nyújthat be együttesen pályázatot – figyelmeztet tájékoztatásában a salgótarjáni székhelyű Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ.

A posztból végül az is kiderült, hogy a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. a kiírás vonatkozásában elektronikus és telefonos ügyfélszolgálatot is fenntart. Ez utóbbit hétfőn, szerdán és pénteken 9-től 12 óráig, míg kedden és csütörtökön 13 és 16 óra között hívhatják a további tájékoztatást igénylők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában