Dekoráció

2023.07.13. 09:25

Virágossá vált Vizslás: ezernél is több virágtő díszíti a települést

Virágba borultak Vizslás közterületei a közelmúltban, a települést több mint ezer tő virág díszíti.

Veres Edina

A játszótér és a taposópark környéke ismét megszépült

Forrás: Facebook/Sándor József

Sándor József, a település polgármestere a jelenséget tanúsító fényképeket is megosztott a közösségi oldalán, portálunknak pedig elárulta: a korábban elkészült sziklakertek frissítése mellett idén is új virágokat helyeztek el a virágállványokba. Ez utóbbi kültéri dekoráló elemek hat különböző helyen díszítik a falut.

– A játszótér és a taposópark környéke ismét megszépült, hiszen e központi területen rendszerint sokan töltik szabadidejüket. Örömhír, hogy a vizslási és az újlaki lakosokon túl a környező falvakból és városokból is egyre több család érkezik hozzánk – fejtette ki a polgármester, aki arra is rámutatott: a községet több mint ezer tő virág díszíti, amelyek a faluszépítő egyesület tagjainak és a közfoglalkoztatottaknak köszönhetően „foglalhatták” el helyüket a közterületeken.

Sándor József végül hozzátette: a zöldterületek karbantartását célzó munka folyamatos náluk, így például egyre gyakrabban kell füvet vágni, ugyanakkor szerencsére akadnak olyan lakosok, akik szívesen szépítgetik a környezetüket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában