Módosítás

2023.07.28. 18:05

Elterelik a buszforgalmat Salgótarján központjában a szabadtéri színház idejére

Módosul a helyi járatok közlekedése július 30. és augusztus 16. között Salgótarjánban, a Zenthe Ferenc Színház szabadtéri előadásainak napjain.

Angyal Eszter

A Fő tér és a Füleki úti körforgalom is kimarad majd a megállóhelyek közül az előadások idején

Forrás: Nool archívum

Megépült a nézőtér, július 30-án pedig a Buborékok című színdarabbal elstartol az idei Toyota Salgótarján-Zenthe Nyár, a környék legnagyobb Szabadtéri Színházi Fesztiválja. A két és fél héten át tartó programsorozat szabadtéri előadásainak zavartalansága miatt a helyi autóbusz járatok július 30. és augusztus 16. között terelt útvonalon közlekednek majd az esti produkciók ideje alatt, 20:30 és 22:30 között.

 A Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint tehát július 30-án (vasárnap) és 31-én (hétfő), továbbá augusztus 2-án (szerda), 5-én (szombat), 8-án (kedd), 11-én (péntek), 13-án (vasárnap), illetve 16-án (szerda) a szabadtéri színházi előadások estéin 20:30 és 22:30 között az 1, 6, 7, 7A, 11B, 14, 19, 27A, 36, 63, 63S helyi járatok a Füleki úti körforgalom és a Fő tér megállóhelyek kihagyásával közlekednek majd.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, július elsejétől új igazgató, az eddigi produkciós igazgató, Susán Ferenc vezeti a Zenthe Ferenc Színházat. A teátrum vezetőjével – aki a színház alapításának előkészítésében és az eddigi tizenegy év fejlődésében elévülhetetlen érdemeket szerzett – korábban arról beszélgettünk a Hír FM és a Nool.hu közös műsorában, hogy hogyan érte a társulatot Simon Lajos távozása, mik a legfontosabb teendők a váltással, és milyen nyár, illetve ősz vár a salgótarjáni teátrumban dolgozókra:

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában