Ünnepség

2023.06.29. 10:26

Lezárták a tanévet, köszöntötték a vakációt a bátonyterenyei középiskolában

A napokban ünnepélyes keretek között, hivatalosan is lezárták a 2022/2023-as tanévet a bátonyterenyei Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégiumban.

V. E.

A napokban ünnepélyes keretek között, hivatalosan is lezárták a 2022/2023-as tanévet

Forrás: Facebook

Az oktatási intézmény közösségi oldalán tette közzé a tájékoztatást, amely szerint a napokban az iskola udvarán sorakoztak fel az osztályok, hogy a bemutatott ünnepi műsorral búcsút intsenek a tanévnek, illetve köszöntsék a vakációt. 

Az esemény során Maruzs László igazgató is készült néhány gondolattal a megjelentek számára. A poszt alapján szavaiból például az is kiderült, hogy egy sikeres és büszkeséggel zárt tanévet tudhat maga mögött a Fáy iskolaközössége. A program során okleveleket és jutalomkönyveket is átadtak, valamint elmondták azt is, hogy kik bizonyultak a bátonyterenyei középiskolában meghirdetett, az „Év osztálya” című versenyen a legeredményesebbeknek. A bejegyzésben megosztott képek tanúsága szerint az idei tanévben nyújtott teljesítményükkel a 11.a technikus osztály tanulói érték el az első helyezést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában