Hírösszefoglaló

2023.06.04. 22:11

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2023. június 4.

A vasárnap sem telt el eseménytelenül Salgótarjánban. Lássuk, hogy mi minden történt június 4-én!

Nool

Ma délután rendezték meg az NB III. osztályba kerülésért vívott osztályozó párharc első mérkőzését, amelyen a Salgótarjáni BTC együttese Komárom-Esztergom bajnokát, a Nyergesújfalu gárdáját fogadta a Szojka Ferenc Stadionban.

A Nógrád Táncegyüttes két koreográfiával vett részt minap a 26. Szolnoki Országos Néptáncfesztiválon. A Ne sápadj! című műsorukkal lenyűgözték a szakmai zsűrit, így együttesi megosztott II. helyezést értek el a táncosok.

Június 4-e a trianoni békediktátum aláírásának évfordulója, egyben – 2010 óta – a Nemzeti Összetartozás Napja is hazánkban. Ez alkalomból megemlékezéssel egybekötött koszorúzást tartottak Salgótarjánban, az Országzászló Emlékhelyen.

Angyal Tibor tűzoltó alezredes a több mint 1300 darabból álló tűzoltóautó-gyűjteményéről, valamint a hivatásában eddig eltöltött 33 évéről is mesélt a Hír FM és a Nool.hu közös műsorában.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában