Nool.hu podcast

2023.06.04. 11:23

Különleges tűzoltóautó-gyűjteményéről mesélt a tarjáni lánglovag (podcast)

Angyal Tibor tűzoltó alezredes a több mint 1300 darabból álló tűzoltóautó-gyűjteményéről, valamint a hivatásában eddig eltöltött 33 évéről is mesélt a Hír FM és a Nool.hu közös műsorában.

Angyal Eszter

Angyal Tibor tűzoltóautó-gyűjteménye valódi különlegességeket is rejt, a képen a Christie látható

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Egy éve megjelent cikkünkben mutattuk be olvasóinknak Angyal Tibor tűzoltó alezredest, a Salgótarjáni Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetőjét, aki amellett, hogy vérbeli tűzoltó, igazán különleges szenvedélynek hódol, ami természetesen hivatásához kapcsolódik. Tibor fokról-fokra végigjárta a ranglétrát, hiszen úttörő tűzoltóként kezdte, majd miután 33 éve felszerelt hivatásos lánglovagnak, fokozatosan jutott el jelenlegi, vezetői beosztásáig, ahol már egész Kelet-Nógrád lánglovagjaiért felel. 

33 évre nyúlik vissza ráadásul a hobbija is, ami nem más, mint a tűzoltóautó-makettek gyűjtése. Az évek során már több mint 1300 darabból álló gyűjteményre tett szert, ezek között igazán különleges darabok is megtalálhatók. Az alezredes tartalmas szakmai útjáról, valamint a gyűjteményhez kapcsolódó érdekességekről is mesélt a Hír FM és a Nool.hu közös műsorában. Hallgassátok meg a vele készült beszélgetést!

IDE kattintva hallgasd meg korábbi podcastjeinket is! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában