Sorozat

2023.01.15. 18:05

Mikecz Estilla menő vloggerként hódít a Gólkirályságban

Szombat este debütált a Gólkirályság című új sorozatban Mikecz Estilla karaktere. A salgótarjáni színésznő egy ismert vloggert alakít a képernyőn, aki figyelemre méltó nőket mutat be.

Nool

Mikecz Estilla egy vloggert, Szilágyi Dórát alakítja az új sorozatban

Forrás: Facebook/Gólkirályság

Mint arról már beszámoltunk: az RTL Klub új produkciójának középpontjában egy kisváros, Csember focicsapata áll. A történet szerint a férfiak óriási döbbenettel fogadják, amikor egy félreértés miatt egy nőt kapnak a csapatuk élére, akit Lovas Rozi színésznő alakít. A szécsényi származású Pesák Ádám focistaként tűnik fel a képernyőn, sokat gyakorolt a szerepre.

A sorozatban Mikecz Estilla salgótarjáni színésznő is szerepet kapott, aki egy neves vlogger, Szilágyi Dóra szerepébe bújt. A szombati epizódból kiderült, hogy a menő YouTuber az Egyenlőbbek vagyunk című vlogjában ismert, vagy valamiért figyelemre méltó nőkkel foglalkozik. Így érkezett Csemberre is, hogy a női edzőt, Szabó Antóniát jobban megismerje munka közben. 

Mikecz Estilla a csatorna videójában elmondta: szerepe szerint belekukkant egy férfiak uralta területre, miközben keresi a választ, milyen kalamajkákat okozhat egy női edző a férfi focisták között. 

– Izgalmas, hogy Dorka a sűrűjébe megy a dolgoknak. A szurkolókat is meginterjúvolja majd, mit gondolnak egy női edzőről a futball világában – tette hozzá a színésznő. 

A színésznő párja, Mohácsi Norbert is játszik a sorozatban, ő a focisták táborát erősíti. Nem ritka, hogy a színészek egy darabban szerepelnek együtt, hatalmas köztük a harmónia.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában