Színház

2021.12.14. 08:14

A színpadon is szerelmespárt alkot a salgótarjáni színésznő kedvesével

A salgótarjáni színésznő és párja nemcsak a magánéletben, a színpadon is egy párt fog alkotni.

Nool

Mikecz Estilla és párja, Mohácsi Norbert

Forrás: Beküldött

Mint arról korábban beszámoltunk a salgótarjáni származású színésznő, Mikecz Estilla és a szintén színész, Mohácsi Norbert több mint egy éve alkotnak egy párt. 

Ezúttal a színpadon ketten játszanak el hét nőt és hét férfit, hét nagyon különböző jelenetben az Olt Tamás által rendezett Hét randi című darabban. 

„Hét találkozás, hét sztori valaminek a kezdetéről, a közepéről vagy a végéről. Arról, hogyan szeretheti, utálhatja, zaklathatja, izgathatja, bolondíthatja egymást két ember. Sokféle figura megjelenik a két fiatal színész jóvoltából, s mindig más karakterek. A Hét randi egy pörgő, szórakoztató, elgondolkodtató előadás, meglep, egyszerre meghat és megnevettet és felkavar és elrepít, egyszóval olyan mint maga a szerelem” - olvasható a darabról egy kis ízelítő a Zenthe Ferenc Színház közösségi oldalán

A december 16-i premier előadásra minden jegy elkelt, a december 21-i előadásra online, a Zenthe Pontokon valamint a Városi jegyirodában is vásárolhatók még jegyek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában