Gólkirályság

2023.01.07. 16:36

Pesák Ádám focitudását is megmutatja egy vadonatúj sorozatban

Pesák Ádám focistaként tűnik fel a képernyőn a Gólkirályság című új sorozatban. A szécsényi származású színész kezdőrúgását szombaton 20 órakor láthatják a nézők a televízió képernyőjén.

Nool

Pesák Ádám (balra fent) focistaként bizonyít az új sorozatban

Forrás: RTL Klub/Gólkirályság

Szó szerint is nagy meccsre készülnek a színészek az RTL Klub szombat este induló, új produkciójában, hiszen a történet középpontjában egy kisváros, Csember focicsapata áll. A férfiak legnagyobb meglepetésére egy nő érkezik edzőjüknek, akit Lovas Rozi színésznő alakít. A csatorna videójában rávilágítottak, hogy valamennyi szereplő komolyan edzett a szerepre, sok háttérmunkát igényelt a karakterek hiteles megformálása. 

Az, hogy a focisták élete nem könnyű, a focicsapatot alakító színészek a saját bőrükön is megtapasztalhatták. Egyebek mellett a szécsényi Pesák Ádám is a focisták táborát erősíti, a képernyőn Gyimesi Ádám karakterét formálja meg. A művészeket számos szakember edzette a forgatásokra tavaly májusban, köztük Mészöly Géza egykori válogatott labdarúgó tanácsaira is építettek a szereplők. 

Pesák Ádám a kereskedelmi csatorna érdeklődésére elmondta: négykörös meghallgatás után kapta meg a szerepet, s az, hogy Ádámként ismerhetik meg a nézők a csapatban is, az teljesen a véletlen műve. Hozzátette: szinte már az első "edzésen" úgy passzolgattak, mint egy jól összeszokott, igazi focicsapat. A focistákat alakító színészeket úgy választották ki a produkció készítői, hogy eleve rendelkezzenek sportmúlttal, és átjöjjön a képernyőn keresztül, hogy jól bánnak a bőrlabdával. 

Pesák Ádám nemrég a Csináljuk a fesztivált című műsorban csalt könnyeket előadásával a közönség szemébe:

A színész örömmel gondol vissza Szécsényben töltött éveire:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában