Étkezés

2022.12.30. 09:54

Változás: szilveszter és újév napján így alakul a nógrádi éttermek nyitvatartása

G. P.

Összeszedtük néhány nógrádi étterem nyitvatartási idejét szilveszter és újév napjára, ha esetleg megéheznétek és nem találnátok kedvetekre való ételt a hűtőben. 

A salgótarjáni McDonald's a weboldalán tette közzé az ünnepi nyitvatartási rendjüket, miszerint december 31-én, szombaton a beülős részlegük reggel 7 órától 16 óráig lesz elérhető, az autós rendelés pedig éjféltől 16 óráig. Január 1-jén, vasárnap  az étterem falain belül 12-23 óráig lehet étkezni, az autósoknak kialakított elviteles megoldás pedig ezen a napon 12 órától zárás nélkül folyamatosan elérhető lesz.

A salgótarjáni Sole Mio étterem portálunk megkeresésére tájékoztatott, hogy éttermük december 31. és január 3. között zárva tart, január 4-től, szerdától várják a vendégeket a megszokott nyitvatartási időben.

A megyeszékhelyen lévő Colosseum Étterem is várja az étkezni vágyó helyieket december 31-én és január 1-jén délelőtt 10 órától 21 óráig – írták honlapjukon.

A balassagyarmati Corleone Pizza És Étterem honlapján látható, hogy szilveszter és újév napján is nyitva tartanak, előbbi napon 7 óra 30 perctől éjfélig, míg utóbbin 7 óra 30 perctől 23 óráig.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában