Advent

2022.12.16. 21:53

Bereczki Zoltán koncertje színesíti a vanyarci karácsonyvárót

Karácsonyi fényest címmel tartanak rendezvényt a településen december 17-én, szombaton 14 órától – közölte az önkormányzat közösségi oldalán.

Nagy Orsolya

Bereczki Zoltán lesz a szombati vanyarci rendezvény sztárvendége

Fotó: Keresztesi Balázs

Az esemény adventi vásárral veszi kezdetét a művelődési házban, amelynek bevételéből a helyi óvodások kirándulását támogatják. Ezt követően 15 órától a parkolóban felállított közös fenyőfát díszítik fel együtt. 

Arra kérnek mindenkit, hogy aki teheti hozzon magával egy általa készített díszt, vagy bármi olyat, amivel ékesítheti a fenyőt. A téren karácsonyi zene, forralt bor forró tea, valamint sütemény vár majd mindenkit a Vanyarci Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat és a Vanyarci Roma Nemzetiségi Önkormányzat jóvoltából. 16 órától az érdeklődők megtekinthetik Csíki Lóri bácsi és a Csűrdöngölő Egyesület betlehemi játékát. 

A rendezvényen fellép Bereczki Zoltán is, majd a parkolóba várják a helyieket egy közös élőkép megformáláshoz. Arra kérnek mindenkit, hogy hozzanak gyertyát vagy mécsest, amelynek fényével együtt rajzolják az est sötétjébe a szeretet szimbólumát, ezzel is erősítve a hitet, hogy együtt minden könnyebb.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában