Labdarúgás

2024.05.26. 20:22

Nem sikerült nyernie idegenben az SBTC csapatának

Nehéz mérkőzéssel zárult a szezon a Salgótarjáni BTC számára, amely alkalmával a Kisvárda II. vendégei voltak a fekete-fehérek.

Salgótarjáni BTC együttese vasárnap délután lépett pályára az NB III. osztály, Észak-Keleti csoport 30. fordulójának mérkőzésén, amely alkalmával a Kisvárda II. gárdájának vendégei voltak a Stécé játékosai, akik győzelem esetén vívhatták ki a biztos bennmaradásukat.
A mérkőzése első percétől próbálta magához venni a játék irányítását a hazai együttes, de a vendégek ellentámadásaiban rendre nagy veszély volt. A tizenharmadik percben megszerezték a vezetést a kisvárdaiak, akik visszább is vettek a lendületükből a szünetig. 
A második játékrészben kiegyenlítettebb lett a játék, nagyobb erőket mozgósítottak a salgótarjániak a gólszerzés érdekébe, de ismét a hazaiak találtak be. Ezt követően mindent egy lapra feltéve rohamoztak a fekete-fehérek, és a hajrában sikerült is kiegyenlíteniük, de mivel számukra a győzelem jelenthette volna csupán a biztos bennmaradást, így támadtak tovább, amit a hazaiak kihasználtak és megszerezték a győztes találatot.
Összességében elkeserítő, hogy az utolsó fordulók "fura" és nem várt eredményei kieső helyre sodorták az SBTC csapatát, bár az elhullajtott pontok is nagyon hiányoztak a végelszámoláskor. A tarjániak bizakodhattak egy vereség esetén is a DVTK II. ponthullajtásában mindaddig, míg ki nem derült, hogy az Eger csapata U17-es fiatalokkal a kezdő csapatban állt ki az összecsapásra, ezzel nagyban befolyásolva a bennmaradásért folytatott küzdelmet.

NBIII. osztály, Észak-keleti csoport, 30. forduló:
Kisvárda II. – SBTC 3–2 (1–0)
Kisvárda, 80 néző. Vezette: Tóth T. (Vilmányi S., Tóth Á.)
Kisvárda: Márton – Kozaschuk, Ésik (Benko, 83.), Babják (Pongó-Dankai, 83.), Rubus, Bíró, Syrota, Scsadej (Blyznjuk, 78.), Kristófi, Szikszai (Klinfinskyi, 73.), Králik. Vezetőedző: Gerliczki Máté.
SBTC: Szalay – Petrecsko (Tarlósi P., 46.), Csuka, Kálmán, Bakos (Palkovics, 70.), Klajban (Benkő, 46.), Nagy, Horváth, Filkor (Csáki, 75.), Boros, Csifó (Tarlósi M., 70.). Vezetőedző: Sebestyén Szilárd. 

Gl.: Bíró (13.), Szikszai (50.), Pongó-Dankai (90.), ill. Tarlósi M. (83.), Csuka (89.). Sárga lap: Babják, Králik, Pongó-Dankai, Klinfinskyi, ill. Bakos, Tarlósi P. 

A forduló eredményei és a tabella ITT érhető el!
 Sebestyén Szilárd: – A csapatunk mindent megtett a győzelemért egy jó csapat otthonában, helyenként jól is játszottunk, de sajnos ez nem volt elég a sikerhez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában