Top10

2022.12.05. 06:50

Balesetek és elismerések – ezeket a cikkeket olvastátok legtöbben az elmúlt héten

Összegyűjtöttük az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Nool

10. Salgótarjáni cukrász kezei közül került ki az év mákos bejglije

Újabb díjat kapott a közelmúltban Szó Gellért, helyi cukrász.

 

9. Balesethez vezetett a meggondolatlan előzés - fának ütközött a sofőr Őrhalomnál

A rendőrség tájékoztatása szerint november 30-án Szécsény irányából Őrhalom felé közlekedett a 22-es számú főúton november 30-án a reggeli órákban egy 17 éves férfi személygépkocsival, amikor az előtte haladó tehergépkocsi előzésébe kezdett. 

 

8. Megerőszakolta a lányát egy idős, özvegy férfi Nógrádban (18+)

Eredményes ügyészi fellebbezés nyomán 4 év helyett 7 év börtönre ítélték azt a 77 éves férfit, aki felnőtt korú lányát rendszeresen szexuális cselekményekre kényszerítette.

 

7. Egy kamaszfiú is meghalt a pataki lakástűzben 

Két halálos áldozata van a ma hajnali pataki tűzesetnek, az emberek egyelőre tanácstalanok – jelentette a helyszínről munkatársunk.

 

6. Két autó ütközött a 21-esen Bátonyterenyénél, egy ember megsérült

Buda Gábor, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője portálunknak elmondta, hogy Bátonyterenyén a Béke út és a 21-es főút kereszteződésénél történt az ütközés, amelynek következtében egy ember megsérült. 

 

5. Kamion és autó ütközött Salgótarján belvárosában

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze Salgótarjánban a litkei elágazónál a napokban.

 

4. Fiatal sofőröknek üzentek a nógrádi zsaruk

Sokan már 17-18 évesen beiratkoznak „B” járműkategóriás tanfolyamra, hogy minél hamarabb megszerezhessék a jogsijukat és így az önállósodás, valamint a felnőtté válás útjára lépjenek. A jogosítvány megszerzése azonban felelősséggel is jár, ezért most néhány hasznos tanáccsal készültek a fiataloknak a rendőrök.

 

3. Egy nógrádi város és több falu is bekerült hazánk legvirágosabb települései közé

A Magyar Turisztikai Ügynökség idén 29. alkalommal adta át a legvirágosabb településeknek járó elismeréseket a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Budai Campusán tartott ünnepélyes díjkiosztón. A Virágos Magyarország 2022-es győztesei között több mint 50 díj talált gazdára. Nógrád megyéből 13 település vett részt a versenyen.

 

2. Zebrán gázolták el a nőt Salgótarjánban

Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense portálunk érdeklődésére elmondta, hogy 9 óra 13 perckor érkezett a rendőrségre a bejelentés, miszerint Salgótarjánban, a 21-es számú főúton egy Hatvan irányába tartó személyautó ütött el a gyalogos-átkelőhelyen egy nőt. Hozzátette: a sérült személyt a mentők kórházba szállították.

 

1. Vadat gázolt egy autó a 22-es főúton, Érsekvadkertnél

Buda Gábor, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője megkeresésünkre részletezte, hogy a baleset a főút Rétság irányába tartó szakaszán történt. Egy személyautó elé két vad ugrott ki, az egyiket pedig elütötte a gépjármű sofőrje. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában