Fesztivál

2022.08.09. 07:20

Idén is kiválasztják a falu legszebb libáját Szurdokpüspökiben

Idén augusztus 13-án, szombaton rendezik meg a nagy hagyománynak örvendő Libafesztivált, ahol zenés-táncos programokkal és libás finomságokkal várják az érdeklődőket.

N.O.

Libafesztivál Szurdokpüspökiben

Forrás: Nool.hu archív

Fotó: NMH

Pintér Miklós Ervin, a település polgármestere portálunknak elmondta, hogy a fesztivál célja a közösség építése és szeretnék a vendégek részére bemutatni a falu nevezetességeit, valamint tradícióit.

Hozzátette: ezen a jeles napon adják át a Szurdokpüspökiért Emlékérmet, amelyet az a személy veheti át, aki önzetlenül dolgozik a településért. A díszpolgári címet pedig posztumusz Radnai György kapja.

A polgármester elárulta, hogy az esemény 14 órakor kezdődik, majd óvodások, iskolások és hagyományőrző csoportok lépnek színpadra. 16 órától Barangolás a mesék birodalmában címmel interaktív mesekoncertet tart óriásbábok részvételével a Pesti Zenés Színpad. Ezt követően pedig kiválasztják a falu legszebb libáját, amely után Delta és Bikini koncertet tartanak. Végül szabadtéri diszkóval gondoskodnak az est hangulatáról. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában