Adomány

2022.04.07. 17:25

Hat mázsa tápot ajándékoztak a salgótarjáni menhely lakóinak

Hatszáz kilogramm kutyatápot juttatott el Fekete Zoltán, az egyik salgótarjáni felnőttképzési intézmény igazgatója a Mancs Menedék Állatvédő Egyesülethez szerdán.

Nool

Forrás: Facebook / Mancs Menedék Állatvédő Egyesület

A nagy mennyiségű adománnyal a szakképző intézmény vezetője több mint száz árván maradt kutya mindennapjait tette szebbé - közölték közösségi oldalukon az állatvédők. A bejegyzésben hálájukat fejezték ki a több száz kilogrammnyi száraz élelemért, amely a lehető legjobbkor érkezett hozzájuk. 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a menhely hosszú idő óta anyagi gondokkal küzd, szinte hónapról hónapra élnek, folyamatos telházzal működnek, az élelem mellett pedig fedezniük kell az állatorvosi költségeket is. Ezen felül a mentésre szoruló állatok száma is folyamatosan növekszik, napi szinten több bejelentés érkezik az egyesülethez, az önkéntesek sokszor erejükön felül dolgoznak. 

Ebből adódóan mint minden állatvédő szervezetnek, nekik is óriási szükségük van adományokra. Elsősorban élelemre és orvosi költségekhez való hozzájárulásra. Arról, hogy milyen formában lehet segíteni az egyesületnek, ide kattintva olvashatóak bővebb információk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában